Syou
Няма клавиатура
Неактивен
|
 |
« Отговор #30 -: Ноември 13, 2009, 03:28:47 pm » |
|
MoeMoe, да не би да учиш японски... по някъв начин? :laugh:
|
|
|
|
« Последна редакция: Ноември 13, 2009, 03:30:20 pm от Syou »
|
Активен
|
No one can see the pain that we hide, they are happy for us to keep it inside...
|
|
|
MoeMoe
Няма клавиатура
Неактивен
テイトビト, 君の不在...

|
 |
« Отговор #31 -: Ноември 14, 2009, 07:30:12 pm » |
|
MoeMoe, да не би да учиш японски... по някъв начин? :laugh:
Хъхъ, не знам доколко е позволен спамът, но... учех xD Ама вече нямам време! xD
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Syou
Няма клавиатура
Неактивен
|
 |
« Отговор #32 -: Ноември 14, 2009, 10:27:47 pm » |
|
Хихи и аз...ама също вече нямам време, а японския бая време отнема  казаха ми че ако спиш върху книгата щяло да е по лесно  , ама явно заради твърдата ми глава не се получава. Пробвай при теб може да е по ефективно 
|
|
|
|
|
Активен
|
No one can see the pain that we hide, they are happy for us to keep it inside...
|
|
|
mori no hana
Първолак

Неактивен
|
 |
« Отговор #33 -: Ноември 18, 2009, 07:07:20 pm » |
|
Привет на всички познати и непознати. =) Аз съм Виолета на 17 от Русе, бла бла бла. Прослушах jrock преди 2 години. Отдавна трябваше да съм тук и да съм наспамила целия форум, но в последно време бях малко назад с всичко японско, включително и с музиката, поради лични причини, с които няма да ви занимавам. Но старата любов ръжда не хваща и отново съм на линия в тия среди. xD Мисля, че най-важното, което трябва да спомена за себе си е, че уча японски, при това в училище. Съответно много се дразня като виждам по разни профили, форуми и къде ли не още неща, които не изглеждат и не звучат както трябва, но авторите им са убедени, че са правилни и са готови да спорят.  Това май звучи малко злобно, ама не съм чак толкова зла, колкото изглеждам. =Р Кво ощеее.. обичам да зяпам аниме и драми, бе всичко японско ми е на сърце. :-* Много ме радват емотиконките тука. 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Miyoko
Няма клавиатура
Неактивен
|
 |
« Отговор #34 -: Декември 12, 2009, 11:15:56 pm » |
|
Здравейте!  Истинското ми име е Поля, но предпочитам да ме наричат Miyoko xD Сигорно само аз съм от Плевен  Слушам J-Rock от 2 години... the Gazette ме запалиха xD Свиря на акостична китара близо година... Втория срок ще се напъна за да вляза в Музикалното дасколо с китара =D Форума е готин и дано за вбъдеще да станем повече =]
|
|
|
|
|
Активен
|
Die for me... for me... You can't save me!
|
|
|
Dani
Няма клавиатура
Неактивен
|
 |
« Отговор #35 -: Януари 10, 2010, 12:25:44 am » |
|
Такам и аз да се представя  Казвам се Даниела,но за приятели и който иска съм Дани от Пловдив.По сериозно се запалих по джей рока от преди 4-5 месеца и главните виновници са сладурите на профила ми :-* Пристрастена съм към всичко Азиятско и най-вече към Япония....музика,сериали,филми,култура,мода...ВСИЧКО ;) И моного се радвам,че открих това прекрасно място и хора с сродни интереси с моите 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
NiL
Няма клавиатура
Неактивен
Протегни ръка към звездите!^^
|
 |
« Отговор #36 -: Януари 19, 2010, 04:17:12 pm » |
|
Хейч на всички! Аз съм нов потребител в този сайт. Много се радвам, че намерих други хора като ме, които обичат рок музиката и в същото време дръпнатие очички  ... Не съм от голям град - Исперих се казва града, сигурно повечео от вас не са чували за този град, ама както и да е, не е кой знае какво ;) А, бтв, тия емотиконки много ми харесват, точно такива каквито съм си ги представяла, хях  Скоро започвам да свиря на китара^^ А и мога да пея, е, не ствам точно за голяма сцена, но важното е, че имам умения... Пък и много ми се отдава изкуството. Много обичам да рисувам... Хмм..., а и да не забравя да кажа - зодия риби съм И така... друго незнам какво да напиша, въпросът е там, че имам толкова неща за казване, но просто незнам от кой край да захвана..., пък и ако се инересувате от нещо конкретно можете да ме попитате на ЛС. ;) Оппа... щях да забравя за малко, ако се интересувате от името ми - казвам се Нил 
|
|
|
|
|
Активен
|
LIFE ISN'T ABOUT FINDING YOURSELF, LIFE IS ABOUT CREATING YOURSELF!!!!!
|
|
|
|
just a ryu
|
 |
« Отговор #37 -: Януари 21, 2010, 12:20:18 pm » |
|
Добре Дошли на всички ви! 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
NiL
Няма клавиатура
Неактивен
|
 |
« Отговор #38 -: Януари 21, 2010, 10:56:05 pm » |
|
Добре заварили ! 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
saikoro
Първолак

Неактивен
|
 |
« Отговор #39 -: Февруари 01, 2010, 03:38:07 pm » |
|
Здравейте на всички. Аз се казвам Теодор и съм от Стара Загора (в момента живея в Агиа Напа). Кръвната ми група е А+, 186см., сини очи, тъмно кестенява коса (вече не знам каква е щото тук от слънцето ми стана руса). На 19 години съм. Еми преди свирех на китара, слушах музика и дълги часове прекарвах по форумите и в скайпа, но от около година и нещо нямам никакво време и си слушам старите песнички. Е общо взето тва е. А само да питам ( какво е това джей-рок)?
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mori no hana
Първолак

Неактивен
|
 |
« Отговор #40 -: Февруари 03, 2010, 06:03:47 pm » |
|
А само да питам ( какво е това джей-рок)?
Май е нещо дето с времето се разваля xD Радвам се да те видя тук ;)
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
saikoro
Първолак

Неактивен
|
 |
« Отговор #41 -: Февруари 04, 2010, 03:45:30 pm » |
|
наистина се разваля с времето. еми нямам много време ама сега съм малко по свободен и така иначе откриват сезона на 1 април и пак 7 месеца спане работа и пак спане :-X
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
just a ryu
|
 |
« Отговор #42 -: Февруари 04, 2010, 10:11:59 pm » |
|
Добре Дошъл saikoro! 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
saikoro
Първолак

Неактивен
|
 |
« Отговор #43 -: Февруари 08, 2010, 03:07:33 pm » |
|
добре заварил суджи 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
NiL
Няма клавиатура
Неактивен
|
 |
« Отговор #44 -: Февруари 09, 2010, 03:10:53 pm » |
|
Здравейте на всички. Аз се казвам Теодор и съм от Стара Загора (в момента живея в Агиа Напа). Кръвната ми група е А+, 186см., сини очи, тъмно кестенява коса (вече не знам каква е щото тук от слънцето ми стана руса). На 19 години съм. Еми преди свирех на китара, слушах музика и дълги часове прекарвах по форумите и в скайпа, но от около година и нещо нямам никакво време и си слушам старите песнички. Е общо взето тва е. А само да питам ( какво е това джей-рок)?
Хубав си ! :P
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|