The Grudge (Ju-on) 2004
Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: The Grudge (Ju-on) 2004  (Прочетена 476 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
psycho
Няма клавиатура
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 47

Never Shall I Fade, Never Shall I Die...

0nyachan0

« -: Ноември 07, 2009, 11:33:12 am »

Режисьор : Такаши Шимизу
В ролите :  Джейсън Бер, Уилям Мапотър, Сара Мишел Гелар
Държава :  Япония, САЩ, Германия  
Година : 2004
Времетраене : 98 минути

Карън (Сара Мишел Гелар) е американска студентка в Токио, която се съгласява да замести мистериозно изчезнала медицинска сестра и да се грижи за стара болна жена на име Ема (Грейс Забриски). Тя страда от рядка сънна болест и живее сама в пуста и порутена къща в предградие на Токио.

Но нещата скоро излизат извън контрол. Карън усеща вледеняващо безплътно присъствие в сенките по ъглите, Ема започва да се държи все по-странно и по-странно, а необясними звуци като че ли идват от нищото. Драскане...шепот... писъци... Карън разбира, че къщата е обладана от проклятие, което умъртвява всеки, който дръзне да прекрачи нейния праг.

Това зло е било родено преди много години от някой, който е умрял в къщата в пристъп на изпепеляващ гняв...
Активен

Dani
Няма клавиатура
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 49

« Отговор #1 -: Февруари 19, 2010, 07:22:03 pm »

Незнам защо,но това мисля е единствения филм който ме накара да се испищя в киното  :o Въпреки,че някой моменти подсказваха какво ще се случи пак се стресирах icon_surprisedСамо незнам защо след 2 част го развалиха нещо icon_nif
Активен

psycho
Няма клавиатура
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 47

Never Shall I Fade, Never Shall I Die...

0nyachan0

« Отговор #2 -: Февруари 19, 2010, 10:11:29 pm »

определено го развалиха  icon_nif
Активен

acidblackcherry_
Няма клавиатура
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 4

freaky_siis siis.th
« Отговор #3 -: Юли 01, 2010, 07:53:37 pm »

единствения филм на който казах страшен .. хаха и то заслужено, за жалост наистина го развалиха след първите 3 части    icon_crap
Активен

No J-Rock ... No Life!
MoeMoe
Няма клавиатура
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 12

テイトビト, 君の不在...

monica.hitova
« Отговор #4 -: Август 09, 2010, 04:41:14 pm »

Искам да го гледам, гледах по телевизията малка част от 2-рия филм и ми допадна, но лесно се психясвам и ме е страх да го гледам сама. xD Казаха ми, че като се опуля, съм приличала на момиченцето с дългата черна коса... Да бе! Момиченцата с дълги черни коси са уникални, нищо че ги има във всеки втори азиатски хорър! xD
Активен
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: