yachiyo
Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: yachiyo  (Прочетена 226 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
yachiyo
Няма клавиатура
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 8

« -: Април 17, 2010, 08:58:22 am »

мързелът малко си отхлаби хватката около мен и реших да се възползвам и да пусна тази тема laugh

Такам, казвам се Анелия (Ани), на 14, от Русе. Слушам J-rock от 2 години, първата ми групичка беше Nightmare. Гледам аниме, азиатски филми, чета манга, изобщо всичко Азиатско ми е присърце. Много харесвам Япоския език и това може да е нещото, с което ще се занимавам занапред (университет и прочее). Имам сестра и две костенурки. В момента свиря на тамбура, на съм учила цигулка и се надявам още да помня нещо, и пиано покрай солфежа. Нашите са ми обещали като си взема изпитите тази година да ме пратят на уроци по китара. Мечта ми е да свиря на бас. Всички ми казват, че съм адски ненормална и понякога (в доста случаи) - перверзна  Grin Слушам денонощно музика и мога да дрънкам с часове за нея, може би даже това е темата, в която се чувствам в свои води  icon_music Може да отида на концерта на Anli Pollicino в Букурещ  Cool така че ми стискайте палци, пък аз ще ви пратя снимки  ;) ми май толкова, ако има още нещо - feel free to ask  laugh
ии, които има Last.fm-че, да се обади
« Последна редакция: Април 17, 2010, 09:00:12 am от yachiyo » Активен

So many lies, so much pain.
And cry, with love

Black or white, jewel or stone.
Please save me, with a white rose.

mori no hana
Първолак
**

Неактивен Неактивен

Публикации: 54

mori_no_hana Violeta Valkova
« Отговор #1 -: Април 17, 2010, 01:25:45 pm »

сейшин=перверзност, тъй че няма кво повече да се обясняваме на тая тема Grin сродните души се намират  Azn
при други обстоятелства бих се лепнала за теб да ходим заедно на концерт, но в случая съм пас :-X ще се радвам наистина после на снимки laugh
Активен

Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: